Städservice i Uppsala

Glans & Fresh i Sverige AB

Städservice i Uppsala

Vi erbjuder städservice i Uppsala till alla som känner att tiden inte räcker till eller som bara behöver hjälp med städningen. Vi innehar ett brett utbud av olika tjänster inom städ. Om man flyttar och inte orkar städa sitt gamla hem så kan vi hjälpa till med att utföra en flyttstädning. Vi vet vad som krävs för att en städning ska bli godkänd och vi arbetar alltid med noggrannhet när vi utför en städning. Vi levererar alltid skinande rena resultat. Det ska alltid kännas smidigt och enkelt att anlita oss för uppdrag.

Vi erbjuder även golvvård till olika golv, bland annat till trägolv och platsmattor. När vi utför golvvård så arbetar vi alltid med omtänksamhet och med skicklighet. Vi ger golven vården de behöver och de ser då nästan som nya ut. Vi lackerar, vaxar, polerar och slipar golven om det behövs. Alla våra tjänster anpassar vi till vad som blir bäst för ändamålet och vad du som kund önskar.

Kundservice

En god kundservice är något vi alltid vill kunna ge till våra kunder. Att kunna ha en god relation med sina kunder leder till ett gott samarbete och det är något vi alltid eftersträvar.